In urma articolului "Metro inregistreaza vanzari scazute in Romania si Polonia", aparut in "Curierul national" de joi, 24 martie, compania METRO Romania a tinut sa faca unele precizari.

Conform datelor oferite de companie, in prezent, reteaua METRO Cash & Carry Romania numara 21 centre de distributie in tara, doua noi magazine fiind deschise in 2004 la Brasov si Constanta (a doua locatie din orasele respective). Tot in 2004 compania s-a extins si in Moldova, unde a fost deschis la Chisinau primul centru de distributie. Cifra de afaceri a METRO Cash & Carry Romania in 2004 a depasit estimarile companiei, fiind de 1 miliard de euro. Numarul total al angajatilor, pentru Romania si Moldova, depaseste in acest moment 5.500 de persoane. METRO Cash & Carry International este prezent prin 504 magazine in 27 de tari, unde sunt oferite aproximativ 17.000 produse alimentare si nealimentare.

Precizam la randul nostru ca titlul materialului in cauza se referea la vanzarile scazute in Romania si Polonia in raport cu estimarile companiei METRO, informatie prezentata de agentia Bloomberg.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri