Intreprinderea de Tricotaje si Perdele „Siretul“ din Pascani a fost infiintata in 1973 de regimul ceausist si a reusit sa creeze una dintre cele mai mari isterii consumeriste in comunism, potrivit Adevarul.ro.

«La Intreprinderea de Tricotaje si Perdele „Siretul“ din Pascani s-a raportat imbunatatirea gamei de produse, prin introducerea unor noi modele, in proportie de 90%. Efortul novator se inscrie in sarcinile trasate de "Programul de modernizare in suportul tehnic al rentabilizarii productiei, al cresterii calitatii acesteia si mai bunei folosiri a capacitatilor, a fortei de munca", elaborat sub indrumarea lui Nicolae Ceausescu. Inginerul-sef al intreprinderii, Rodica Balan: "toate cele 30 de modele noi prevazute la nivelul anului se afla in fabricatie. Din cele 19 masuri cuprinse in programul de modernizare, cinci au fost si implementate si au inceput sa-si dovedeasca eficienta". In procesul de productie, lucratoarele de la Intreprinderea de Tricotaje aveau in vedere si recomandarile privind economia de resurse, folosind materia prima cu mare grija. Insa fara a face rabat de la calitate, pentru a nu incalca standardele necesare livrarii produselor catre export», este textul unui articol din ziarul "Scinteia“ publicat in mai 1989.

Cititi mai mult in Adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri