MedLife deschide prima clinica dentara din portofoliu, DentaLife, dupa o investitie de 500.000 euro, intrand astfel pe un nou segment de piata. Pe termen lung este vizat si turimul medical.

Clinica DentaLife ofera, in premiera, pacientilor din Romania, servicii medicale integrate multidisciplinare, sub acelasi acoperis. Astfel, existenta unui sistem medical integrat, face posibila colaborarea interdisciplinara intre specialisti de medicina dentara, chirurgie oro-maxilo-faciala, ORL sau neurologie, realizarea unor investigatii paraclinice de laborator, precum si posibilitatea efectuarii anumitor manevre chirurgicale.

Structurata pe doua nivele, respectiv o suprafata de 400 mp, clinica DentaLife cuprinde patru cabinete medicale, o sala de mici interventii si un departament de radiologie dentara – toate acestea fiind dotate cu aparatura premium. Valoarea investitiei in noua clinica este de cca 500.000 euro. Unitatea pune la dispozitie pacientilor, copii si adulti, urmatoarele servicii: stomatologie generala, chirurgie orala si oro-maxilo-faciala, implantologie, protetica, endodontie, ortodontie, estetica dentara, stomatologie pediatrica, parodontologie, radiologie dentara, analize de laborator, precum si alte servicii conexe din sfera ORL, neurologie si dermatologie estetica.

dentalifeAditional serviciilor traditionale de stomatologie, in cadrul clinicii DentaLife vor putea fi abordate tumori benigne si leziuni chistice cervico-faciale de mici dimensiuni, afectiuni ale sinusului maxilar de cauza dentara, afectiuni ale articulatiei temporo-mandibulare, nevralgia de trigemen. Pentru afectiuni al caror tratament necesita anestezie generala, precum traumatisme cranio faciale, managementul chirurgical al cancerelor de buza, limba, oase maxilare, glande salivare, pacientii vor putea opta pentru spitalele Life Memorial Hospital sau Spitalul de Pediatrie, ambele parti ale Sistemului MedLife. "Noua clinica va deservi atat persoane fizice, cat si abonati, care vor avea la dispozitie pachete speciale. De asemenea, pe termen mediu si lung, vizam inclusiv pacienti internationali, care vor putea accesa serviciile noastre prin intermediul diviziei MedLife International”, a declarat Mihai Marcu, presedinte CA MedLife.

Cabinet stomatologic dentalifePrintre echipamentele medicale care se gasesc in clinica se numara: Planmeca ProMax 3D un sistem panoramic de imagistica dentara si tomografie volumetrica cu fascicol conic, ce evalueaza, dintr-o perspectiva 3D, suportul osos de la nivelul maxilarelor, ceea ce permite o planificare cat mai precisa a interventiilor chirurgicale, mai ales in inserarea implantelor dentare si a terapiei de augmentare osoasa; Diagnodent Pen – un instrument ce inregistreaza diferenta de fluorescenta dintre substanta dura dentara integra si cea demineralizata, afectata de carie, ce permite diagnosticarea precoce a leziunilor carioase incipiente, in principal interdentare, greu de distins la examinarea clinica si radiologica, si instaurarea unui tratament minim invaziv; Vakuclav – aparat de sterilizare care beneficiaza de un control strict al parametrilor necesari sterilizarii, ceea ce confera o siguranta crescuta actului medical; computer tomograf; micromotor pentru endodontie – este extrem de silentios, fapt ce reduce semnificativ anxietatea pacientilor. Aparatul realizeaza instrumentarea canalelor pe toata lungimea lor, cu ajutorul acelor care pot intra si pe canale curbe, fara riscul de a se bloca sau de a se rupe.

aparat dentalifeClinica DentaLife este situata pe Bd. Dimitrie Cantemir.

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala. Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii. In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in 13 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Arad, Galati, Iasi si Constanta, 18 laboratoare proprii de analize, 7 unitati spitalicesti in Bucuresti, Brasov, Craiova si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie, 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 12 centre de excelenta cu specializare unica, 8 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med si in colaborare cu 145 clinici medicale partenere din toata tara.

MedLife a finalizat in luna februarie a.c. achizitia a 55% din grupul de firme Sama&Ultratest din Oltenia. Odata cu aceasta tranzactie, MedLife devine primul operator medical cu prezenta in toate regiunile istorice ale tarii, avand amprenta nationala. MedLife a obtinut acreditarea pentru Maternitatea MedLife Bucuresti in calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodata si prima maternitate privata din capitala care detine acest statut. Alte doua maternitati din reteaua MedLife sunt in curs de acreditare pentru acest program. Conform studiului international realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al cincilea an consecutiv cel mai de incredere brand in randul romanilor la categoria „Clinica Privata”, iar in ultimii cinci ani, studiile de piata derulate la nivel national plaseaza constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinica-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a castigat in ultimii doi ani premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.

Pe piata clinicilor private mai activeaza si Regina Maria, Medicover, Medsana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri