Un avion al companiei Turkish Airlines, care efectua vineri o cursa de la Istanbul (Turcia) catre Basel (Elvetia), s-a intors din drum in timp ce se afla in spatiul aerian al Bulgariei, din cauza unei amenintari cu bomba, relateaza Hurriyet in editia electronica.

Avionul a fost nevoit sa se intoarca din drum in timp ce se afla in spatiul aerian al Bulgariei, pentru a reveni pe aeroportul Ataturk din Istanbul, potrivit agentiei Dogan. Aceasta este a patra amenintare cu bomba care vizeaza un avion al companiei aeriene Turkish Airlines in mai putin de o luna, scrie Mediafax.

La 1 aprilie, un avion al companiei Turkish Airlines, care decolase spre Lisabona (Portugalia), a revenit pe aeroportul din Istanbul, din cauza unei amenintari cu bomba. Incidentul a intervenit dupa ce un alt avion al companiei Turkish Airlines, care decolase la 30 martie din Istanbul (Turcia) cu destinatia Sao Paulo (Brazilia), a aterizat de urgenta la Casablanca (Maroc) din cauza unei alerte cu bomba.

Alerta, care a fost declarata dupa gasirea intr-un grup sanitar al avionului de tip Boeing 777-300 a unui bilet pe care scria "bomba", s-a dovedit a fi falsa. Un alt avion al companiei Turkish Airlines, care se indrepta spre Japonia, a revenit la 29 martie pe Aeroportul Ataturk din Istanbul dupa gasirea unui bilet pe care scria "C4 Kargo" (o referire la un explozibil plastic).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri