CNADNR asteapta pana la 3 iunie oferte pentru un contract de supervizare a constructiei unui pasaj suprateran intre centura Bucuresti si localitatea Domnesti, contractul avand o valoare estimata de 1,76 milioane lei, cu TVA.

Durata contractului este de 53 luni, din care o luna perioada de preconstructie, 3 luni perioada de proiectare, 24 luni activitati de supervizare a constructiei, 24 luni activitati de supervizare in perioada de notificare a defectelor, o luna perioada de finalizare a lucrarilor, inclusiv emiterea certificatului de receptie finala, noteaza Mediafax.

"In contextul necesitatii fluidizarii traficului pe centura Municipiului Bucuresti, construirea pasajului a aparut ca o necesitate obiectiva pentru descongestionarea circulatiei la intersectia centurii rutiere si a liniei CF de centura cu strada Prelungirea Ghencea si DJ 602. In zona intersectiei sunt amplasate numeroase constructii avand multiple destinatii: unitate militara, locuinte, depozite, cladiri industriale", se arata intr-un comunicat al CNADNR.

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a anuntat la jumatatea lunii martie lansarea licitatiei pentru constructia pasajului, soseaua cu o lungime de 260 metri urmand sa fie finalizata in 2017, in baza unui contract estimat la 185,3 milioane lei, fara TVA. Constructorii interesati pot depune ofertele pana la 30 aprilie.

Licitatia este organizata dupa ce locuitorii din zona (aproximativ 20.000 de persoane) s-au plans ca nu pot circula, intrucat Prelungirea Ghencea, soseaua care face legatura intre Bucuresti si localitatea Domnesti, are o singura banda pe sens, iar numarul masinilor este in crestere. In plus, spun ei, lipsa infrastructurii pietonale reprezinta un risc real pentru copiii din cartierele nou construite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri