Retailerul german de incaltaminte Deichmann a deschis patru magazine anul trecut in Romania si a vandut 2,76 milioane de perechi de incaltaminte, cu o valoare de 293,3 milioane lei (66 milioane euro), in crestere cu 16,8% fata de 2013, a anuntat compania.

Astfel, Deichmann a ajuns la o retea de 69 de magazine pe piata romaneasca. In 2013, retailerul a vandut 2,5 milioane de perechi de incaltaminte, cu o valoare de 251,2 milioane lei (56,8 milioane euro), scrie Mediafax.

"Piata din Romania continua sa creasca (...) Prin investitiile noastre in aceste magazine am reusit sa cream noi locuri de munca si in acelasi timp sa ne consolidam pozitia de lider de piata in Romania", a declarat Daniel Popa, directorul Deichmann Comercializare Incaltaminte.

Grupul german Deichmann este prezent in 23 de tari europene si in Statele Unite ale Americii, cu afaceri de 4,9 miliarde euro anul trecut, 3.600 de magazine si circa 36.000 de angajati.

Sursa foto: Pantofi/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri