Leadership Arena este un eveniment de top pentru manageri, un mix inedit de invatare activa, competitie si placerea participarii.

Acceder aduce in Romania un model de training avansat in care sunt dezvoltate abilitati de leadership prin simulari de business, a feedback-ului in timp real si schimb de experienta cu manageri din industrii diferite. Echipele de manageri se vor ”lupta” în 4 runde pentru a descoperi cele 4 competente cheie care cresc profitabilitatea companiilor pe baza a 5 modele de învatare avansata.

Managerii isi vor dezvolta capacitatea de a castiga Increderea, de a insista pe Rezultate, de a genera Implicare si de a initia Schimbarea. Acestea sunt abilitati cercetate si publicate de autori in domeniul Leadership-ului, recunoscuti international.

Simularea situatiilor reale de business se face pe baza unui soft dezvoltat de partenerii Acceder. Acesta genereaza indicatori de performanta in timp real pe baza parametrilor stabiliti de echipele de manageri. Acest tip de training, relativ nou in Romania, devine accesibil la nivel national sub forma Leadership Arena, datorita parteneriatelor dezvoltate de Acceder.

Leadership Arena este facilitat de Eduard Radu, specialist de top în Resurse Umane. Experienta si expertiza lui Eduard sunt recunoscute de top manageri din tara si de peste granite. El va aplica modele de invatare originale, dezvoltate în cadrul Acceder, propria sa companie, pe baza observarilor multiple si complexe in organizatii multinationale in Romania, Europa Centrala si de Est. Dupa curs, fiecare participant beneficiaza de o sedinta de coaching personala cu Eduard in care va adapta cunostințele si abilitatile obtinute la Leadership Arena in functie de contextul personal.

Evenimentul are loc în patru orase mari din tara : Timisoara, Iasi, Bucuresti si Cluj. Prima ”confruntare” in ”Arena” va fi in Timisoara pe 14 Mai, la Centrul de Afaceri Regional.
Biletele pot fi achizitionate online la www.acceder.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri