Tot mai multi parinti nemultumiti de sistemul de invatamant din Romania aleg sa-si educe copiii acasa, fenomen destul de raspandit in strainatate, dar care nu este inca legiferat la noi.

O dezbatere nationala pe tema homeschooling-ului (educatia la domiciliu – n.r.) va fi organizata in curand de catre Agentia de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar (ARACIP), din cadrul Ministerului Educatiei. Tema a fost aleasa de peste 1.000 de persoane care au participat la un sondaj organizat de membrii Agentiei pentru alegerea a 10 subiecte de dezbatere despre sistemul de educatie care sunt de cel mare interes la ora actuala.

Astfel, tema „Despre alternativele educationale: Cat de oportuna este introducerea optiunii de educatie la domiciliu (homeschooling)?” a fost inscrisa pe ordinea de zi a dezbaterilor nationale care debuteaza pe 8 mai la Cluj-Napoca.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Educatie acasa/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri