Retailerul francez de mobila de lux Roche Bobois a inaugurat miercuri primul magazin din Romania, un showroom de 600 de metri patrati situat pe Calea Victoriei.

"Cererea in continua crestere pentru mobilier de lux din partea clientilor romani cu gusturi rafinate a stat la baza deciziei noastre de a lansa un brand precum Roche Bobois in Romania. (...) Speram ca amprenta noastra se va regasi in cat mai multe locuinte din Romania", a declarat intr-un comunicat Serban Cismarescu, managing director Roche Bobois Romania, citat de Mediafax.

Reteaua Roche Bobois este prezenta in 50 de tari, cu peste 250 de magazine, avand anul trecut o cifra de afaceri de peste 400 de milioane de euro.

Compania a deschis anul trecut 15 noi magazine, iar pentru 2015 are in plan alte 15 lansari de showroom-uri, in Guatemala City, Cape Town, Montreal, Miami, Pasadena, Nuremberg si alte locatii.

Sursa foto: Mobila/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri