Sameday Courier a inregistrat in primul trimestru o cifra de afaceride 2,6 milioane lei, in crestere cu 46% fata de volumul din perioada similara a anului trecut.

Cresterea survine in contextul in care, la jumatatea lunii februarie a acestui an, Sameday a devenit primul operator romanesc de curierat rapid listat la Bursa de Valori Bucuresti si prima companie romaneasca listata pe platforma AeRO a BVB. De asemenea, profitul a crescut cu 96% fata de primul trimestru din 2014. Rata de profit corespunzatoare perioadei ianuarie-martie 2015 a fost de peste 18%.

„Avem o crestere semnificativa a veniturilor si a profitului. Practic, profitul primului trimestru egaleaza profitul obtinut in tot anul trecut, fiind in linie cu obiectivele stabilite pentru acest an. Este cel mai bun trimestru al nostru de pana acum”, a declarat Lucian Baltaru, actionar si general performance manager la Sameday Courier.

Majorarea cifrei de afaceri a fost determinata de cresterea volumului de trimiteri, in conditiile in care toate liniile de business au inregistrat evolutii pozitive. Cresterea cifrei de afaceri a fost sustinuta de dezvoltarea segmentul de livrari in aceeasi zi, concomitent cu majorarea volumului proiectelor cu livrare in regim mai putin accelerat, adresat si neadresat. „Rezultatele Sameday Courier pe primul trimestru sunt foarte bune, in linie cu ceea ce ne-am propus. Cresc zona de e-commerce, livrarile catre persoane fizice, creste nevoia pentru livrarile programate la anumite ore si este posibil sa mai vedem evolutii care sa vina in intampinarea nevoilor clientului destinatar, de a controla cat mai bine nu doar la ce ora primeste ceva, dar si unde o poate face. Raman la convingerea ca «samedaismul» va fi noua religie in curierat, mai ales in privinta livrarilor la nivel local ”, a afirmat Octavian Badescu, antreprenor si fondator al Sameday Courier.

Managementul Sameday Courier estimeaza, la nivelul intregului an 2015, o crestere a cifrei de afaceri a companiei peste media pietei din toate punctele de vedere, vizand atingerea unui volum in valoare de aproximativ 10 milioane de lei si o profitabilitate de doua cifre.

Sameday Courier este singurul operator de curierat din Romania specializat in livrarile in aceeasi zi, atat in tara, cat si in strainatate, in conditii speciale de transport (temperatura, securitate etc.), in puncte dificile, la ore prestabilite, transport de obiecte fragile si in livrari personalizate, in functie de nevoile fiecarui client. Sameday Courier este furnizor principal pe segmentul livrarilor in aceeasi zi pentru peste 1.000 de companii mari din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri