Actionarii combinatului siderurgic Resita au aprobat schimbarea denumirii societatii din SC Combinatul Siderurgic Resita SA in TMK Resita, informeaza NewsIn. Totodata, actionarii companiei au decis si schimbarea denumirii adminsitratorului unic, din SC Artrom SA in SC TMM Artrom.

Combinatul din Resita are un capital social de 237,5 milioane lei. Principalul actionar este compania Sinara Handel GmbH care controleaza 99,49% din capital. Compania este specializata in productia de metale feroase sub forme primare si cea de feroaliaje.

Combinatul a inregistrat in primele sase luni ale anului, o cifra de afaceri de 178,2 milioane lei, de aproape trei ori mai mare decat cifra de afaceri de 68,2 milioane lei, raportata pentru aceeasi perioada a anului 2005.

Compania rusa TMK este unul din cei mai mari producatori mondiali de tevi si este specializat in productia de tevi pentru conducte de petrol si gaze. Sinara Handel GmbH este subsidiara TMK care se ocupa de distributia productiei TMK in Europa, Orientul Apropiat, Asia si SUA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri