Cea de a doua editie a Sales Performance Summit, eveniment organizat de Trend Consult, va avea loc pe 27 mai, la Bucuresti. Conferinta propune ca tema de discutie principala dinamica deciziilor si a strategiilor care trebuie gestionate in procesul de vanzare, precum si modul in care aceasta dinamica influenteaza performanta in business.

In 2015, Trend Consult aniverseaza 15 ani de activitate, performanta si inovatie in consultanta de business.

Evenimentul este dedicat profesionistilor in vanzari si liderilor care inteleg importanta proceselor in vanzari, oferind perspective noi de abordare a acestora pentru a atinge performanta in vanzari.

Pornind de la ultimul studiu global realizat de catre MHI Research Institute – Sales Performance Best Practices 2015, la nivelul celor mai eficiente 2000 de companii din intreaga lume (World Class Sales Organizations), cele trei sesiuni de dezbatere ale conferintei vor aborda urmatoarele teme centrale: fundamentarea deciziilor strategice de business si sales, construirea de scheme de comisionare si salarizare a echipelor de vanzare, cat si modelarea si influentarea comportamentului cumparatorului.

Invitatul special al summit-ului este Tamara Schenk, Director de Cercetare pentru Europa al MHI Research Institute, alaturi de personalitati remarcante ale mediului de business din Romania, care vor prezenta exemple din experienta personala despre cum se iau decizii prin care sa se obtina rezultate de succes: Dan Bulucea (Country Manager, Google Romania), Dana Demetrian (Vicepresedinte, BCR), Dan Stefan (General Manager Autonom), Warga Enayati (fondator Regina Maria), Horatiu Cocheci (Senior Manager, PWC Romania) si Marius Decuseara Brandenburg (Managing Partner, Trend Consult).

Sales Performance Summit va avea loc pe 27 Mai, la Hilton Athenee Palace, incepand cu ora 09:00. Inscrierile la conferinta se fac pe site-ul sps.trendconsultgroup.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri