Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, a deschis la jumatatea lunii mai un nou magazin Lem’s in Bucuresti, in incinta Mega Mall.

Noul spatiu comercial se intinde pe o suprafata de 1.400 de mp de showroom, iar investitia necesara pentru deschiderea Lem’s Bucuresti Mega Mall s-a ridicat la 1,3 milioane de lei (300.000 de euro).

Lem’s: 6 magazine in Bucuresti

Lem’s detine in prezent 6 magazine in Bucuresti, dintre care 4 magazine proprii si doua in regim de franciza, iar suprafata totala de showroom masoara peste 6.000 de mp. Cel mai mare magazine din reteaua Lem’s are o suprafata de 2.000 mp si se afla in Vulcan Value Center.

„Cele sase magazine din Bucuresti sunt situate in Aparatorii Patriei, Ghencea, Dristor, Obor, Vulcan Value Center, iar cel mai nou in Mega Mall. Toate magazinele Lem’s din Bucuresti se intind pe suprafete mari, spatii necesare pentru expunerea intreagii game de de mobilier a Lemet. Din 2009 si pana in prezent oferta Lem’s a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000”, a declarat Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Capitala detine prima pozitie in topul vanzarilor retelei de magazine detinute de producatorul de mobila Lemet. Cu magazinul Lem’s Bucuresti Mega Mall, reteaua ajunge la o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de peste 68.000 de mp.

Lemet a investit peste 1 mil. euro in trei magazine noi in acest an

Lemet a continuat strategia de dezvoltare a retelei Lem’s la nivelul intregii tari in acest an. „In Mega Mall am deschis al treilea magazin Lem’s din acest an, dupa Miercurea Ciuc si Focsani. Investitiile in magazinele Lem’s s-au ridicat pana acum la 4,5 milioane de lei, pentru aproape 5.000 de mp de showroom”, a mai spus Adrian Rizea.

In prezent reteaua Lem’s are cea mai mare acoperire la nivel national, peste 66.000 mp de retail amenajati in aproape toate judetele tarii. Pe platforma Lemet de la Brebu si in reteaua nationala de magazine Lem’s activeaza peste 1.350 de angajati.

Fabrica Lemet din Brebu a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie si depozitare acopera o suprafata de peste 36.000 mp. Capacitatea actuala anuala de prelucrare a fabriciilor de mobila Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri