Leroy Merlin, unul dintre cei mai mari retaileri europeni specializati in vanzarile de bricolaj, va deschide pe 5 iunie magazinul din Bragadiru, situat pe soseaua Alexandriei, al treilea spatiu compercial propriu care urmeaza sa fie inaugurat, dupa magazinele din Chitila (Bucuresti/2011) si Craiova (2014).

Chiar daca a fost amanat cu cateva saptamani fata de data initiala de deschidere, Leroy Merlin Bragadiru are in prezent o data oficiala de inaugurare. Spatiul comercial de langa Bucuresti se va deschide la numai cateva saptamani de o alta inaugurare a retailerului francez. Leroy Merlin a deschis publicului larg pe 14 mai si magazinul din Ploiesti, primul spatiu detinut anterior de austriecii de la Baumax, dar care a fost modernizat dupa standardele francezilor de la Leroy Merlin.

O data cu deschiderea magazinului Leroy Merlin Bragadiru, retailerul francez va ajunge la 4 unitati comerciale proprii in Romania.

Leroy Merlin Bragadiru deschidere

Ce urmeaza pentru Leroy Merlin, dupa deschiderea din Bragadiru

Leroy Merlin Ploiesti a fost magazin de bricolaj detinut anterior de catre austriecii de la Baumax care a fost complet modernizat, pe lista francezilor fiind inca alte doua magazine care ar urma sa fie deschise in prima jumatate a lui 2015. Potrivit unor informatii obtinute de catre wall-street.ro, francezii de la Leroy Merlin au in plan ca pana la jumatatea anului sa mai transforme magazinele Baumax Sun Plaza si Baumax Brasov in spatii Leroy Merlin.

Leroy Merlin a demarat spre finalul verii anului trecut lucrarile pentru viitorul magazin situat langa Bragadiru, proiectul fiind programat initial pentru o deschidere in prima parte a lui 2015. Cu un nou termen programat pentru luna mai, Leroy Merlin Bragadiru a fost amanat din nou cu cateva saptamani, un nou termen pentru deschiderea centrului comercial specializat in bricolaj fiind a doua jumatate a lunii iunie.
Francezii de la Leroy Merlin au demarat un amplu proces de recrutare la inceputul acestui an pentru magazinul din Bragadiru, circa 100 de persoane urmand sa fie angajate in viitorul centru comercial.

Leroy Merlin a achizitionat la jumatatea anului trecut operatiunile locale ale austriecilor de la Baumax, companie care a decis scoaterea la vanzare a activitatii de pe mai multe piete Est-Europene, dupa ce s-a confruntat cu pierderi masive pe aceste piete. In urma achizitiei operatiunilor locale ale Baumax, Leroy Merlin a ajuns in Romania la un total de 17 magazine in Romania si afaceri care au depasit pragul de 130 de milioane de euro.

Cel mai mare retailer specializat in bricolaj la nivel local este Dedeman, compania controlata de catre fratii Dragos si Adrian Paval, pe o piata pe care mai rivalizeaza cu Kingfisher, Leroy Merlin, Praktiker sau Hornbach.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri