ManpowerGroup Romania, companie de resurse umane, a incheiat 2014 cu o cifra de afaceri de 47 milioane euro (peste 210 milioane lei), in crestere cu 10% fata de 2013.

Totodata, marja bruta a inregistrat o crestere fata de anul 2013, depasind pragul de 16 milioane lei, ceea ce reprezinta un nou varf, comparativ cu anii anteriori.

"Cresterile au fost obtinute pe fondul unei strategii sustinute de eficientizare a activitatilor companiei, atat din punct de vedere al optimizarii proceselor operationale, cat si al concentrarii pe atragerea de noi clienti", a declarat Valentin Petrof, directorul general al ManpowerGroup Romania.

Compania, unul din liderii pietei serviciilor de resurse umane din Romania, are in medie 4.300 de angajati, din care majoritatea presteaza activitati in regim de munca temporara in beneficiul a numeroase companii din tara. Directorul general al ManpowerGroup Romania precizeaza ca principalul vector de crestere au fost insa serviciile de recrutare permanenta pentru personal angajat direct de clienti, iar pe de alta parte diversificarea portofoliului prin atragerea de noi clienti, din industrii diferite.

Incepand din 2014, ManpowerGroup isi gestioneaza portofoliul de servicii la nivel local prin doua entitati juridice (S.C. Manpower Romania SRL si S.C. Manpower HR SRL).

ManpowerGroup se afla in Romania de 12 ani si are agentii de recrutare in Bucuresti, Arad, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara. Concurentii companiei sunt Lugera, Adecco, APT Group, Professional.

Sursa foto: Job search/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri