Fornetti Romania, unul dintre cele mai importante lanturi de patiserii la nivel local, si-a indeplinit obligatiile asumate fata de creditori, banci si parteneri incluse in planul de reorganizare, astfel ca in urmatoarele opt saptamani administratorii judiciari vor propune inchiderea procedurii, potrivit unui anunt al lantulul de patiserii.

"Din momentul ramanerii definitive a sentintei judecatorului sindic compania isi va continua activitatea fara supravegherea administratorilor judiciari. Anul 2015 arata un trend pozitiv, cu crestere a vanzarilor de pana la 15%, 70 de magazine deschise si noi investitii in modernizarea magazinelor. Cifrele confirma cresterea comunicata si la inceputul acestui an", arata Fornetti, intr-un comunicat.

In ianuarie, Fornetti a anuntat ca a trecut anul trecut pe profit, dupa vanzari care au depasit nivelul de 100 milioane lei, si ca spera sa iasa din insolventa in acest an.

Compania are peste 400 de angajati si a intrat in insolventa la finele anului 2011.

Fornetti Romania, cu sediul in Timisoara, a fost infiintata in anul 2001 prin intermediul unui parteneriat cu Fornetti Kft. din Ungaria. Compania a devenit master-francizor pentru aceasta marca in Romania, dupa ce initial a avut activitati de distributie a produselor de patiserie. Firma are o fabrica in apropiere de Timisoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri