Restaurantele fast-food au o cifra de afacere in crestere de la 93 mil. euro (414 mil lei) si un profit tot in crestere de la 2,87 mil euro (12, 8 mil. lei) in 2013.

In restaurantele McDonald's cele mai vandute produse sunt burgerii Big Mac si cartofii prajiti. Prin urmare, in cei 20 de ani, romanii au mancat 55 milioane de burgeri Big Mac si 350 milioane de portii de cartofi.

In prima zi de McDonald’s in Romania, o echipa de 260 de persoane a servit 15.300 de clienti si a stabilit un record istoric de vanzari la nivel european.

Citeste si:

In cei 20 de ani, McDonald’s Romania a investit peste 700 de milioane lei. In 2015, numarul de vizite in restaurantele McDonald’s a crescut cu 7%, iar peste 4,5 de milioane de clienti sunt serviti lunar in unul dintre cele 67 de restaurante ale companiei. Totodata, rezultatele financiare se afla pe un trend ascendent, cifra de afaceri a crescut cu 4,8 % fata de anul trecut, precum si profitul cu 28 % fata de 2013. McDonald’s are 67 de restaurante in 21 de orase din Romania.

McDonald's concureaza in Romania cu lanturile de restaurante fast-food KFC, Springtime si Subway.

Sursa foto: Fatada McDonald's in 1995