Eric Stab, presedinte&CEO la GDF SUEZ Energy Romania, este noul presedinte al Consiliului Investitorilor Straini (CIS), functie ocupata anterior de Mihai Bogza, seful CA al Bancpost.

Comitetul Director al CIS a ales marti noul presedinte si doi vicepresedinti - Daniel Anghel, partener aspecte de ordin fiscal, PricewaterhouseCoopers, si Jean Valvis, presedinte si director general, Valvis Holding, potrivit Mediafax.

Cei trei urmatorii membri ai conducerii executive au un mandat de un an, pana in mai 2016. CIS "va continua dialogul cu institutiile relevante la nivel guvernamental si neguvernamental, pe acele propuneri si politici publice care pot conduce la o crestere economica sustenabila, la un grad ridicat al ocuparii fortei de munca si care vor spori competitivitatea si productivitatea economiei romanesti", arata asociatia, intr-un comunicat.

Consiliul Investitorilor Straini reuneste 120 de companii, ale caror investitii cumulate in Romania reprezinta aproximativ doua treimi din totalul investitiilor straine directe realizate din 1990 pana in prezent.

Sursa foto: Conducta gaze/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri