Patrick Papot (foto), directorul general Brico Depot Romania, manager numit la conducerea operatiunilor filialei locale a retailerului britanic in 2013, va pleca din pozitia de CEO a operatiunilor locale la finalul acestei veri, potrivit unor informatii obtinute de catre wall-street.ro si confirmate inclusiv de catre conducerea Kingfisher din Marea Britanie.

Mandatul lui Patrick Papot a inceput o data cu intrarea grupului britanic Kingfisher pe plan local, in anul 2013.

In primavara anului trecut, la jumatatea lunii martie, Patrick Papot alaturi de echipa sa, au inaugurat primele doua magazine Brico Depot de pe plan local, pentru ca in primavara acestui an grupul sa finalizeze modernizarea tuturor celor 15 magazine achizitionate de la compania franceza Bricostore.

Potrivit informatiilor obtinute de catre wall-street.ro, in locul lui Patrick Papot va fi adus un manager francez de la compania B&Q, parte tot a grupului Kingfisher.

Kingfisher este cel mai mare retailer specializat in bricolaj la nivel european, grup care opereaza pe mai multe piete din Vestul, Centrul si Estul Europei magazine precum Brico Depot, Castorama, B&Q, Screwfix sau Koctas.

Despre situatia care a dus la schimbarea managerului dupa numai un an de la deschiderea primelor magazine pe plan local cititi intr-un material exclusiv care va aparea in editia de joi a wall-street.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri