Temperatura a urcat deja peste 30 de grade celsius, astfel ca pauza de cafea sau cafeaua servita in timpul unei intalniri la birou ar putea fi un motiv sa va racoriti.

Iata 2 retete care va vor schimba felul cum va ganditi la cafeaua care va invioreaza dimineata sau pe parcursul zilei:

Caffee shakerato

Este o bautura cremoasa si racoritoare, ce poate fi savurata oricand pe parcursul zilei.

Ingrediente pentru o portie: un espresso lung, cuburi de gheata, zahar

Puneti intr-un shaker 6-7 cuburi de gheata si 1-2 lingurite de zahar, dupa gust. Pregatiti un espresso lung si turnati-l peste gheata. Inchideti shaker-ul ermetic si agitati cu putere 15 secunde. Turnati intr-un pahar de cocktail strecurand gheata cu sita shaker-ului.

Caffe alla Salentina

Este o bautura foarte racoritare bazata pe cafea si lapte de migdale. Se prepara in mai multe etape, deoarece laptele trebuie pus la congelator.

Ingrediente pentru o portie: 50 de ml de espresso, 300 ml de apa, 100 g de lapte de migdale

Laptele se dilueaza cu apa si se toarna in forme de cuburi de gheata, care se lasa in congelator cel putin 3 ore. Se pun apoi 6-7 cuburi de lapte intr-un pahar mare, peste care se toarna un espresso, fara a se mai indulci. Se serveste cu paiul.

Pentru pregatirea espresso-ului va recomandam abonamentele de cafea pentru birou La Fantana. Adagio, Allegreto, Vivacissimo, Presto, Rubato si Lirica sunt solutii complete, care includ pe langa cafea si espressor, livrare, instalare, pregatire pentru utilizare si mentenanta. Pentru capsule aveti la dispozitie trei arome: Intenso, obtinuta din Arabica (Brazilia si America de Sud) si din Robusta (Sud-Estul Asiei), Crema Dolce, o compozitie 100% Arabica (Brazilia si India) si Decaffeinato, realizata integral din boabe Arabica.

Iar pentru o cafea perfecta va recomandam sa folositi apa filtrata cu purificatoarele La Fantana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri