Compania de bijuterii romaneasca Teilor si-a extins reteaua de magazine cu 4 noi magazine in prima jumatate a anului.

Magazin TeilorCompania s-a extins deschizand un magazin in AFI Palace Cotroceni si in noul Mega Mall din Bucuresti. Teilor s-a deschis si in Brasov, in Coresi Shopping Resort si in Iasi, in Palas Mall. In primele 6 luni ale anului 2015 vanzarile au crescut cu aproape 50%, comparabil cu aceeasi perioada a anului 2014. Compania Teilor, infiintata in Pitesti, s-a extins la nivel national incepand cu a doua jumatate a anului 2013, atunci cand a aparut primul magazin in Bucuresti. Investitia in magazinul din Baneasa Shopping City a depasit 200.000 euro. In medie, compania investeste aproximativ 1.800 euro pe mp in spatiile destinate magazinelor, care au o suprafata intre 75 si 80 de mp, exceptand investitiile in stoc.

Magazin TeilorIn urmatoarele 12 luni, Teilor isi va continua expansiunea la nivel national cu cel de-al patrulea magazin in Bucuresti, in Promenada, dar si cu lansari in Cluj, Constanta si Timisoara. Compania detine in prezent 12 magazine: trei situate in Bucuresti- in Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Mega Mall- si altele situate in Brasov, Craiova, Pitesti, Iasi, Sibiu, Timisoara, Targoviste si Targu-Jiu. In anul 2014 cifra de afaceri a fost de 20,5 milioane lei, cu 48% mai mare decat in anul 2013, cand a fost de 13,8 milioane lei. Din anul 2013 Teilor dispune si de magazinul online, utilizand platforma bijuteriateilor.ro.

magazin Teilor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri