Cafeaua sau espresso-ul din sala de intalniri au devenit lucruri obisnuite insa exista solutii sa reinventati aceasta bautura pentru a va impresiona colegii sau partenerii de afaceri.

Iata cateva exemple:

Spicy marocchino

Versiunea picanta si revigoranta a unui marocchino clasic. O atingere exotica pentru o combinatie inedita.

Timp de preparare 3 minute, dificultate redusa

Ingrediente pentru 1 portie: 1 espresso, ghimbir proaspat, amestec de scortisoara si zahar pudra, spuma de lapte

Taiati 2 felii de ghimbir si asezati-le intr-o ceasca mica de sticla. Pregatiti un espresso intr-un pahar mic si adaugati-l peste ghimbir. Presarati din abundenta amestecul de zahar si scortisoara. Completati cu spuma de lapte intr-un strat cat mai subtire posibil. Presarati din nou putin amestec de zahar si scortisoara.

Marocchino Fondente

O reteta simpla si gustoasa, care da o nota diferita cafelei. Ideala pentru intalnirile de la inceputul zilei

Timp de preparare 3 minute, dificultate redusa

Ingrediente pentru 1 portie: 1 espresso, 1 baton de ciocolata neagra, pudra de cacao, piper negru, spuma de lapte

Pregatiti espresso-ul intr-o ceasca mica de sticla. Adaugati batonul de ciocolata, presarati din abundenta pudra de cacao si piper negru si completati cu spuma de lapte incercand sa adaugati cat mai putin lapte. Presarati inca un strop de pudra de cacao la final.

Bavareisa torinese

Versiunea din secolul al XVIII-lea a cunoscutului „Bicerin”. Se obtine din cafea, ciocolata si crema dubla.

Timp de preparare 10 minute, dificultate redusa

Ingrediente pentru 1 portie: 1 espresso lung (50 ml), 50 ml ciocolata calda, 50 ml de smantana dubla

Turnati 50 ml de ciocolata calda intr-un pahar. Adaugati un espresso lung deasupra. Completati cu smantana dubla, amestecata usor in prealabil, astfel incat sa pluteasca la suprafata.

Pentru pregatirea espresso-ului va recomandam abonamentele de cafea La Fantana pentru birou. Adagio, Allegreto, Vivacissimo, Presto, Rubato si Lirica sunt solutii complete, care includ pe langa cafea si espressor, livrare, instalare, pregatire pentru utilizare si mentenanta. Aveti la dispozitie trei arome: Intenso, obtinuta din Arabica (Brazilia si America de Sud) si din Robusta (Sud-Estul Asiei), Crema Dolce, o compozitie 100% Arabica (Brazilia si India) si Decaffeinato, realizata integral din boabe Arabica. Iar pentru o cafea perfecta va recomandam sa folositi apa filtrata cu purificatoarele La Fantana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri