Sodexo, compania de activitate pe piata tichetelor de masa, extinde reteaua de comercianti la care pot fi utilizate cardurile de masa proprii si anunta primele parteneriate cu unitati alimentare de tip HoReCa, intre care se numara Pizza Hut, KFC si Hanul Berarilor.

„Am extins parteneriatele cu primele retele de restaurante in care pot fi folosite cardurile de masa Gusto Pass, oferind astfel nu doar cea mai mare retea de comercianti si locuri de luat pranzul, dar si cea mai variata”, declara Jean Istasse, CEO Sodexo Romania.

O parte dintre restaurantele, braseriile, pizzeriile si locurile de luat masa la care consumatorii pot utiliza noile tichete in format electronic emise de Sodexo sunt: Pizza Hut, Pizza Hut Delivery (comenzi online si delivery) KFC, Paul, City Grill, Caru’ cu Bere, Hanul Berarilor, Pescarus, Salad Box si Oro Toro by Osho.

Reteaua noilor carduri de masa Gusto Pass a ajuns in prezent la peste 3.000 de unitati de alimentatie publica si locuri de luat masa, acoperind peste 85% din teritoriul tarii, aceasta urmand sa fie extinsa constant.

Tichetele de masa electronice sunt carduri dedicate exclusiv alocatiei individuale de hrana a angajatilor si pot fi utilizate numai in acele unitati de alimentatie publica echipate sa accepte carduri si care au contracte incheiate cu unitatile emitente. Cardurile Sodexo Gusto Pass sunt emise sub licenta MasterCard, incorporeaza tehnologia chip&pin si sunt contactless.

Sodexo estimeaza ca aproximativ 8% dintre tichetele emise in primul an de la introducere vor fi in format card, ajungand ca, in primii trei ani, volumul de tichete pe card sa reprezinte 30% din total. La nivel mondial, grupul Sodexo emite 65%-70% din volumele sale pe carduri.

Grupul Sodexo este prezent in Romania din 1998, iar astazi numara 630 de angajati. In 2013, compania de tichete a avut o cifra de afaceri neta de aproape 5,2 milioane euro (23 de milioane de lei) si pierderi de peste 485.000 euro (2,2 milioane de lei).

Compania concureaza pe piata tichetelor de masa si tichetelor cadou cu companiile Edenred si Up (fosta Cheque Dejeuner).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri