Casa de Avocatura \"Bostina si Asociatii\" a anuntat duminica ca a transformat biroul sau de la Viena in companie de sine statatoare, \"Bostina & Associates GmbH\", in acelasi timp luand decizia de a inchide biroul de la Chisinau, care fusese operational din 2002, informeaza un comunicat al casei de avocatura.
"Bostina & Associates GmbH" este destinata diversificarii ofertei si cresterii calitatii serviciilor oferite companiilor austriece care deruleaza deja sau care intentioneaza sa inceapa afaceri in Romania si, in acelasi timp, va da oamenilor de afaceri din Romania posibilitatea de a beneficia de consultanta juridica in cazul in care vor sa se extinda in zona central-europeana, informeaza Rompres.

"Austria este unul din marii investitori din Romania - pe de o parte - si ne asteptam ca Viena sa devina un punct strategic al expansiunii companiilor romanesti in Europa occidentala - pe de alta. De asemenea, in portofoliul nostru de clienti se afla multe companii austriece de renume: Raiffeissen Bank, Raiffeissen - Banca pentru Locuinte, Siemens - Fujitsu, Swietelsky, VA Tech etc, si este natural sa fim pro-activi, anticipand diversificarea tipurilor de servicii de consultanta juridica si fiscal-financiara de care va fi nevoie odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana" a declarat Avocatul Coordonator, Doru Bostina.

In ceea ce priveste inchiderea biroului de la Chisinau, Doru Bostina a declarat: "am luat aceasta decizie cu parere de rau, deoarece mizasem pe crearea unor sinergii economice intre Romania si Moldova dar care, din pacate, nu s-au materializat. Mai mult, recentele luari de pozitie ale inaltilor oficiali de la Chisinau ne-au dat de inteles ca Moldova va ramane ancorata in fostul spatiu economic si politic sovietic".

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii se numara printre cele mai importante firme de avocatura din Romania, cu o cifra de afaceri in 2005 de 6,4 milioane euro si peste 100 de angajati si colaboratori. Cu birouri in Bucuresti, Viena, Nicosia, Chisinau precum si in alte sapte mari orase din Romania, Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a achizitionat recent Westdin SA, o firma de consultanta juridica din Elvetia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri