Senatul intentioneaza sa faca dezinsectie in birouri, holuri, grupuri sanitare, garaj, achizitionand, astfel, servicii pentru combaterea insectelor cum ar fi gandacii de bucatarie, molii, plosnite, purici, muste, viespi sau furnici si cumpara 61 autoturisme noi cu aproximativ 4 milioane de lei, conform Mediafax.

Potrivit site-ul Senatului, Senatul achizitioneaza servicii de dezinsectie pe o suprafata de 57.275 mp, iar produsul utilizat nu trebuie sa pateze sau sa aiba miros persistent. Dezinsectia se face pentru combaterea insectelor cum ar fi: gandaci de bucatarie, molii, plosnite, purici, muste, daunatori de depozite, viespii, furnici, etc., iar gradul de infestare este redus si operatia este periodica. Lucrarea se va efectua pe o suprafata de 57.275 mp, spatiile vizate fiind: birouri, holuri, depozite, grupuri sanitare, garaj, etc. Pentru operatia de dezinsectie, Senatul doreste sa se foloseasca ca insecticid un produs cu spectrul larg de combatere atat al insectelor si produsul utilizat trebuie sa nu pateze si sa nu aiba un miros persistent.

De asemenea, Senatul participa la Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2015, urmand sa scoata din uz si sa se predea spre casare 61 de autovehicule uzate si sa cumpere de la un producator validat 61 de autoturisme noi. Astfel, institutia va primi o prima de casare pentru toate cele 61 de masini in suma de 396.500 lei si va cheltui, in schimb, 3.747.177 lei fara TVA pentru cele 61 de masini noi. Este un contract de achizitii publice prin licitatie deschisa.

Senatul mai intentioneaza sa incheie un contract de servicii de asigurare contra accidentelor si asigurare de sanatate in functie de necesitati, pentru demnitarii, salariati, precum si pentru salariatii altor institutii care insotesc delegatii ale Senatului. Valoarea estimata a contractului este de 6.000 lei.

Asiguratorul trebuie sa presteze servicii de asigurare de inalta calitate pentru a asigura participantii delegatiilor la actiuni de relatii internationale la riscuri de boala, accident, deces, aceastea trebuid sa acopere cheltuieli medicale ca urmare a unei urgente medicale: consultatie si diagnosticare, tratament si medicati, spitalizare, interventie chirurgicala, tratament dentar acordat urmare a unui accident sau a unei crize acute, necesar si uzual pentru calmarea durerii, in limita a 300 Euro. Asigurarea trebuie sa acopere si cheltuielile de repatriere efectuate ca urmare a unei urgente medicale suferite de asigurat pe perioada de valabilitate a contractului de asigurare in care acesta se afla in strainatate sau a decesului.

Senatul mai achizitioneaza si 250 litri de detergent profesional pentru masina de spalat covoare si mochete, dar si 300 mp mocheta de culoare caramizie, rezistenta la apa, la foc, la scaun cu rotile si la razele soarelui.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri