Actionarii societatii hoteliere Casa Capsa SRL au decis majorarea capitalului social al societatii cu suma de 5,78 milioane lei, de la patru milioane la 9,78 milioane lei (2,8 milioane euro), conform unei raportari a companiei in Monitorul Oficial.
Majorarea capitalului social al societatii se va face prin aport in natura in valoare de 5,74 milioane lei, reprezentand lucrari de renovare, modernizare si dotari, precum si prin aport in numerar, in valoare de 38.700 lei, potrivit raportului de evaluare intocmit de societatea comerciala Rom Invest Consulting, se mai spune in Monitorul Oficial.

In urma majorarii, capitalul social al societatii Casa Capsa SRL va fi in valoare de 9,78 milioane lei, din care 9,47 milioane lei aport in natura si 318.500 lei aport in numerar. Strucutura actionariatului societatii Casa Capsa este urmatoarea: Societatea Comerciala Constructii Baneasa (89,3949%) si Societatea Comerciala Lido SA (10,6051%). Hotelul Capsa a fost fondat in 1886, fiind parte a complexului Casa Capsa, deschis in 1852.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri