Este oficial, tendinta consumului de avocado este in crestere, inclusiv in restaurante de tip fast-food. Restaurantele McDonald’s din Japonia au introdus un nou sandvis pentru micul dejun, inspirandu-se din numeroasele postari de pe Instagram, in care apar diferite feluri de mancare cu avocado.

Pe 13 august, Burger Businnes a postat o fotografie cu un sandvis Mc Muffin cu avocado, avand urmatoarea descriere: „ Noul apel de trezire de la McDonald’s Japonia: English muffin cu avocado”’. „Avocado muffin” va contine bacon, salata si un sos picant. Un reprezentant al restaurantului a confirmat ulterior ca reclama face parte dintr-o promotie a sandvisurilor cu avocado ce se vor gasi in fast-food. Sandvisul costa 390 de yeni, adica 3.13 dolari, potrivit Mashable.

Nu este prima oara cand McDonald’s foloseste acest ingredient. „Am mai folosit avocado in Japonia in diverse sandvisuri, au fost foarte populare in randul clientilor nostri si acesta este modalitatea noastra de a continua sa le oferim avocado la micul dejun”, a declarat reprezentantul McDonald’s.

Printre promotiile anterioare care au vizat avocado, se numara burgerii cu avocado si sandvisurile cu creveti si avocado. De aceasta data, McDonald’s introduce, pe langa avocado muffin si un sandvis cu carne de pui si avocado si sandvisul cu creveti mentionat mai sus, potrivit site-ului metro.co.uk.

Sursa foto: McDonalds

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri