Compania de recrutare Lugera estimeaza pentru acest an un avans de 30% al cifrei de afaceri, comparativ cu anul 2014, cand a rulat circa 40 milioane de euro, pe fondul cererii crescute de angajati pe piata de profil, a declarat pentru wall-street.ro Cristina Savuica, sefa organizatiei.

"Piata de recrutare se misca foarte bine in anul 2015. Avem foarte multe joburi in IT, in domeniul vanzari, cautam oameni, inclusiv manageri, pentru call-center-uri. De asemenea, avem multe joburi in domeniul financiar si pentru shared service-uri pe contabilitate. (...) Pe primul semestru avem o crestere de 30%, avans care sper sa se mentina pe tot anul. Avem mai multe cereri din piata, atat pe perioada nedeterminata, cat si pe munca temporara. Cel mai bine merge piata in Bucuresti si zona de Vest a tarii, in special, in Cluj-Napoca", a spus Cristina Savuica.

Cea mai mare parte a businessului, respectiv 36 milioane de euro, este generata de activitatile de recrutare si servicii de munca temporara. De asemenea, Lugera a obtinut peste doua milioane de euro din servicii de brokeraj si 635.000 euro din payroll. Torodata, compania genereaza venituri prin activitatea de executive search si prin agentia de turism si cafeneaua inaugurate in urma cu cativa ani, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante.

Lugera este una dintre cele mai mari companii de recrutare din Romania, cu activitate pe piata locala din 2001. Compania are 162 angajati proprii, dintre care 37 de consultanti.

Cei mai importanti jucatori de pe piata locala de recrutare sunt Adecco, ManpowerGroup, Agentia Professional, APT, GiGroup.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri