Affidea Romania, parte a Grupului Affidea, cel mai mare operator si furnizor european de servicii medicale de diagnostic imagistic, medicina nucleara si tratament al cancerului, a preluat centrele de diagnostic Phoenix din orasele Cluj-Napoca, Piatra Neamt, Deva si Medias, extinzandu-si astfel prezenta pe piata locala cu inca 4 centre de diagnostic imagistic.

Centrele Phoenix sunt specializate in servicii medicale de diagnostic imagistic prin Rezonanta Magnetica si Computer Tomografie. Conform datelor furnizate de catre Affidea Romania, peste 17.000 de pacienti/an apeleaza la serviciile medicale ale medicilor Phoenix din cele patru centre.

Odata cu aceasta noua achizitie, Grupul Affidea isi mareste prezenta pe piata serviciilor medicale din Romania, ajungand la un numar de 18 centre: Bucuresti Fundeni, Bucuresti Floreasca, Constanta, Medgidia, Mangalia, Focsani, Iasi Imagistica, Iasi Policlinica, Centrul medical SANMED Ramnicu Valcea, Centrul de diagnostic imagistic SANMED Ramnicu Valcea, Centrul de diagnostic imagistic SANMED Slatina, Cluj, Arad, Petrosani, Phoenix Piatra Neamt, Phoenix Cluj Napoca, Phoenix Deva si Phoenix Medias.

“Achizitia celor patru centre de diagnostic Phoenix vor permite Affidea sa fie prezenta cu serviciile medicale in noi zone de interes pentru compania noastra, pas ce se inscrie in obiectivul nostru de a fi prezenti in toate regiunile tarii si a oferi pacientilor acces la serviciile noastre.Aceasta achizitie ne consolideaza pozitia de pe piata serviciilor medicale de diagnostic imagistic si medicina nucleara din Romania, iar intentiile noastre sunt in continuare de dezvoltare, urmarind cu atentie atat noi oportunitati de achizitii", a declarat Radu Gorduza (foto mai jos), CEO Affidea Romania.

Centrele Phoenix vor functiona in continuare sub acelasi nume, urmand ca alinierea la brandul Affidea sa fie realizata intr-o etapa viitoare.

De la inceputul anului si pana in prezent, evolutia companiei Affidea Romania a fost marcata de cateva etape esentiale: procesul de rebranding din luna iunie, deschiderea centrului de imagistica Affidea Floreasca, achizitia SANMED, cel mai important furnizor de servicii medicale din zona Olteniei, si achizitia celor patru centre de diagnostic Phoenix.

Affidea Romania face parte din Grupul Affidea, cel mai mare furnizor de servicii medicale de diagnostic imagistic, medicina nucleara si tratament al cancerului din Europa. Astazi, Grupul Affidea opereaza in 14 tari: Polonia, Ungaria, Romania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Ceha, Portugalia, Irlanda, Bulgaria, Elvetia si Lituania si furnizeaza servicii medicale prin cele peste 160 de centre medicale de diagnostic imagistic, laboratoare de analize medicale si centre proprii de tratament al cancerului.

In Romania, Affidea este prezenta de 13 ani si ofera pacientilor servicii medicale de diagnostic imagistic adresand patologii multiple si complexe in neurologie, cardiologie, ortopedie, endocrinologie, urologie, oncologie, medicina interna, ORL, gastroenterologie, pneumologie, dar si servicii de medicina nucleara si PET/CT adresand patologia oncologica si contribuind la diagnosticul in faza incipienta al acestei afectiuni, oferind o sansa reala pacientilor.

Affidea este afiliata Houston Methodist Hospital, cel mai prestigios centru de tratament al cancerului din Statele Unite ale Americii, fapt ce ii permite schimbul permanent de bune practici, la nivel global, in domeniul oncologiei.

Clinica de Diagnostic Phoenix a fost infiintata in anul 2006 de doctor Nicolae Bolog in parteneriat cu doctor Irinel Oancea, doctor Angelica Mangrau si Antonia Banicescu, fiind specializata in servicii medicale de diagnostic imagistic de inalta performanta, prin Rezonanta Magnetica si Computer Tomografie. Pentru a facilita adresabilitatea pacientilor la serviciile sale imagistice, clinica Phoenix si-a extins activitatea si in Cluj-Napoca, Piatra Neamt, Deva si Medias. Astfel, la inceputul lunii noiembrie 2008, a fost deschis centrul Phoenix din Medias care pune la dispozitia pacientilor servicii de diagnostic imagistic de tip computer tomografie, peste 3000 de pacienti beneficiind anual de serviciile medicale ale profesionistilor din centrul Phoenix Medias.

Un an mai tarziu, in 2009, Phoenix deschide centrul de diagnostic din Piatra Neamt, dotat cu un aparat RMN de 1,5 Tesla, iar in anul 2010, centrul de diagnostic Phoenix Cluj-Napoca isi deschide portile, oferind celor peste 5.000 de pacienti/an servicii de diagnostic imagistic prin Rezonanta Magnetica. Doi ani mai tarziu, in luna noiembrie 2012, compania deschide un nou centru de diagnostic imagistic prin Rezonanta Magnetica la Deva, deservind o populatie de peste 60.000 de locuitori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri