Afacerile din Romania pot accesa mai usor pietele europene prin intermediul unui program de scalare internationala desfasurat de Impact Hub Bucuresti impreuna cu alte 7 Impact Hub-uri partenere din Europa.

Astfel, cei ce se vor inscrie si vor fi selectati in program vor putea sa aleaga o piata optima dintre Austria, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Spania sau Suedia pentru a-si extinde afacerea beneficiind de sprijinul Impact Hub Bucuresti si al partenerilor acestora.

Antreprenorilor participanti le vor fi evaluate modelele de afaceri si vor primi consultanta in optimizarea acestora pentru piata internationala aleasa.

Prima faza a programului presupune sesiuni de training pe teme precum
• proprietatea intelectuala,
• taxe si fiscalitate,
• juridic,
• resurse umane,
• marketing si PR.

Faza a doua se va concentra pe identificarea acelor informatii de piata si contacte locale relevante fiecarei afaceri, iar în ultima etapa vor fi elaborate planurile concrete de abordare a noilor piete.

”Suntem implicati în acest program alaturi de alte 7 Hub-uri membre ale retelei Impact Hub, astfel ca in plus fata de perioada de evaluare si training locala, le putem oferi antreprenorilor participanti contacte relevante in pietele tinta, mentorat dar si suport logistic intrucat fiecare Impact Hub include si un spatiu de co-working” a declarat Lucian Gramescu, Incubation Manager în cadrul Impact Hub Bucuresti

La Impact Hub Scaling Program se pot inscrie pana pe 11 septembrie, afaceri din Romania care au un model de afacere dovedit functional pe piata locala si care cauta noi optiuni de dezvoltare a afacerii. Intrucat costurile programului sunt acoperite de parteneri precum J.P. Morgan, Stavros Niarchos Foundation, Fondazione CRT si Fondazione Cariplo, participarea antreprenorilor este gratuita.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »


Setari Cookie-uri