Producatorul de ciocolata Heidi Chocolat a inaugurat o noua sectie de productie din cadrul fabricii din Bucuresti, proiect inceput in 2014 si care va fi finalizat anul viitor, printr-o investitie de totala de 15 milioane de lei.

Noua sectie de productie are aproximativ 1000 mp si face parte dintr-o investitie de 15 mil lei. Aceasta vizeaza atat cresterea capacitatii de productie, cat si innoirea utilajelor, in linie cu cele mai noi tehnologii din domeniul ciocolatei.

“Extinderea fabricii noastre de ciocolata face parte din planurile de crestere a companiei si a brandului Heidi, atat in Romania, cat si pe plan international. Cu ajutorul noilor echipamente, vom putea extinde capacitatea de productie, imbunatati calitatea produselor si, in final, intari prezenta pe plan local si international”, a declarat Franco Del Fabbro, CEO Heidi Chocolat.

Prezenta astazi in 48 de tari, pe 6 continente, Heidi Chocolate SA a fost fondata in anul 1994 de catre familia elvetiana Laderach, proprietara companiei Confiseur Laderach AG.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri