Secom, companie specializata in medicina integrativa, isi extinde reteaua nationala si lanseaza un magazin in Brasov, in urma unei investitii de aproximativ 40.000 de euro.

Noul magazin Secom este situat pe strada Muresenilor, una dintre arterele centrale ale Brasovului si are o suprafata de 63 de metri patrati.

In magazinul Secom sunt disponibile toate produsele din portofoliul, respectiv peste 250 de suplimente alimentare naturale, produse fito-dermatocosmetice (produse naturale pentru frumusete), consumatorul avand posibilitatea sa testeze anumite produse si sa aleaga personalizat dupa o discutia cu consultantii de specialitate.

Noul magazin este cel de-al saptelea din portofoliul companiei, reteaua de retail Secom fiind inaugurata in aprilie 2013. Compania detine patru magazine in Bucuresti si cate un magazin in Iasi, Ploiesti si Brasov.

Compania Secom este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete.

Prezenta pe piata locala din anul 2003, Secom detine un portofoliu de peste 200 de produse, comercializate in reteaua proprie de retail, cat si in peste 6.000 de farmacii si magazine cu profil naturist.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri