World Class Romania, cel mai mare centru de wellness de pe plan local, continua extinderea in Bucuresti si va deschide, in luna decembrie, un nou centru World Class, in cadrul Pipera Plaza, cel mai recent proiect comercial din Capitala.

Acesta reprezinta cel de-al saselea club de fitness deschis in anul 2015, marcand al 18-lea centru din reteaua World Class Romania, alaturi de W by World Class - conceptul de club de fitness lansat in vara. Cele sase centre deschise anul acesta au presupus o investitie totala de peste sase milioane de euro.

Cu o suprafata totala de circa 1.500 de metri patrati, World Class Pipera Plaza include o sala de sport, o zona de cross fitness, un studio de aerobic si o sala moderna de cycling. De asemenea, centrul include o zona de functional training, dotata cu cele mai noi accesorii de fitness, precum TRX, Bulgarian Bags, Core Bags si multe altele.

World Class a achizitionat in vara acestui an complexul 168 Sport Station situat in zona rezidentiala Asmita Gardens, in apropierea Lacului Vacaresti din Capitala, unul dintre cele mai mari centre de fitness din Bucuresti si totodata o tranzactie importanta pentru piata locala de profil.

Conform informatiilor obtinute de wall-street.ro, sala de fitness 168 Sport Station dispunea de un numar de mii de abonati in portofoliu, o buna parte dintre acestia fiind abonati insa prin intermediul serviciului 7Card, sistem care faciliteaza accesul in peste 200 de sali de sport din toata tara.

168 Sport Station este una dintre cele mai importante achizitii si tranzactii de pe piata locala de fitness, surse din piata afirmand ca valoarea de achizitie a unei astfel de locatii poate fi si de pana la trei ori mai mare decat afacerile generate de catre o sala de profil intr-un an.

Ultima locatie inaugurata de catre World Class este spatiul de fitness situat in complexul comercial Mega Mall, cu cateva luni intarziere fata de data la care lucrarile trebuiau finalizate.

World Class este cel mai mare operator de servicii de fitness din Romania si numara 18 centre in toata tara si peste 35.000 de membri.

Actionarul majoritar al World Class Romania este fondul de investitii cu capital privat Resource Partners, sustinut de patru investitori: EBRD, AXA, Rabobank si EIF. Fondul de investitii se implica in proiecte cu capital privat din Polonia, Romania si alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est.

Principalii concurenti ai World Class la nivel local sunt centrele de fitness de proximitate, precum si serviciul 7Card, care ofera posibilitatea clientilor sa acceseze peste 200 de sali din tara pe baza unui singur abonament.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri