Compania Sodexo, emitent de tichete de masa, a fost autorizata de Ministerul Finantelor Publice sa emita tichetele de masa pe suport electronic incepand cu 23 octombrie 2015.

„Tichetele de masa pe suport electronic Gusto Pass de la Sodexo simplifica procedura de acordare a drepturilor salariale aferente tichetelor de masa de catre angajatori, oferind in acelasi timp o mai mare flexibilitate in utilizare pentru angajati. Ne asteptam ca in primii trei ani de la lansarea noului produs, volumul de tichete de masa pe suport electronic emise de Sodexo sa reprezinte 30% din total”, a declarat Balint Bessenyey, Sodexo Romania.

Tichetele de masa in format electronic Gusto Pass sunt emise sub licenta MasterCard, incorporeaza tehnologia chip&pin, sunt contactless si pot fi utilizate in unitatile de alimentatie publica partenere Sodexo.

Noile tichete de masa pe suport electronic Gusto Pass sunt dedicate exclusiv alocatiei individuale de hrana a angajatilor. Acestea nu presupun costuri suplimentare pentru angajati, toate costurile cu tichetele de masa pe suport electronic urmand sa fie suportate de catre angajatori.

In prezent reteaua comerciantilor care accepta noile tichete de masa pe suport electronic Gusto Pass se ridica la peste 4.200 de unitati de alimentatie publica, locuri de luat masa si magazine, raspandite pe mai mult de 85% din teritoriul tarii.

Grupul Sodexo este prezent in Romania din anul 1998 si numara in prezent 630 de angajati,

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri