Octavian Badescu, fondatorul Sameday Courier, considera ca Romania are nevoie de un premier din mediul de business sau antreprenorial, pe tiparul managerilor Mariana Gheorghe de la Petrom, Dragos Anastasiu de la Eurolines sau Mihai Marcu de la MedLife, a declarat pentru wall-street.ro omul de afaceri.

"Este prematur sa ma pronunt in ceea ce priveste schimbarile care vor avea loc ca urmare a demisiei Guvernului. In ceea ce priveste viitorul premier este de preferinta sa se priceapa, acum daca el vine din politica sau nu este mai putin important. Pe tiparul Mariana Gheorghe de la Petrom, Dragos Anastasiu, Mihai Marcu, ar fi cineva potrivit, din mediul de business sau antreprenorial. Insa schimbari radicale nu poate face un singur om. Nu ar trebui sa avem asteptari iesite din comun", a spus Octavian Badescu.

Premierul Victor Ponta a declarat ca isi depune mandatul considerand ca supararea cetatenilor nu trebuie sa degenereze in violenta stradala, de aceea demisia Guvernului este cea mai oportuna solutie. Decizia ar putea fi justificata de protestele masive care au avut loc aseara, in care 25.000 de romani au scandat si au cerut demisia premierului, a lui Gabriel Oprea si a primarului Cristian Popescu Piedone.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri