Lindab a lansat o noua linie de productie care va produce casete structurale, singura linie de acest gen din cadrul grupului Lindab. Noua linie de productie a necesitat o investitie totala de 400.000 euro si are o capacitate anuala de productie in regim normal de lucru de 1.000.000 mp.

Este o premiera pentru grupul nostru si suntem siguri ca produsele rezultate vor confirma calitatea Lindab clientilor nostri din Romania si din Europa. Productia este destinata atat pietei interne, cat si exportului, deservind direct pietele din Europa Centrala si de Est, prin intermediul firmelor din cadrul grupului Lindab, a declarat Andrei Sulyok, Business Unit Manager al Lindab srl.

Caseta structurala LK este folosita la realizarea peretilor sandwich pentru hala, fiind recomandabila la realizarea inchiderilor la sistemele metalice si mai ales la placarea cladirilor construite pe structuri cu stalpi de beton. Caseta structurala, realizata din acelasi otel ca si tabla cutata Lindab Coverline, confera peretelui o rezistenta superioara. Datorita faptului ca aceste casete structurale sunt usor si rapid de montat si au o greutate redusa, costurile de realizare si intretinere a peretilor sunt mult diminuate.

Investitia totala a Lindab in Romania se ridica la sfarsitul anului 2005 la 7,4 milioane euro, iar noua linie de productie vine sa confirme cresterea continua a capacitatilor de productie in Romania. In 2002, s-au lansat o linie de productie de tigle metalice si una de tubulatura circulara de ventilatie, precum si o instalatie de debitare a tablei plane, in timp ce in anul urmator a inceput productia de tabla cutata trapezoidala prin alte doua linii.

O noua instalatie de productie a elementelor de tinichigerie a fost achizitionata in 2004, iar cele 4 linii de productie a accesoriilor pentru sistemele circulare de ventilatie si linia de productie a casetelor ornamentale de fatada au fost lansate in 2005. Ca parte a strategiei de dezvoltare, Lindab va lansa, in Romania si o noua linie de productie de profile usoare Lindab Construline, pana la sfarsitul anului in curs.

Lindab are o pozitie puternica pe piata profilelor metalice, cu peste 200 de distribuitori acoperind intreg teritoriul tarii, care, pe langa promovare si distributie, asigura si montajul produselor. Cifra de afaceri a companiei a crescut de la 4,4 milioane euro in 1999 la 30 milioane euro in 2005.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri