Lantul de supermarketuri Mega Image a inchis trei magazine din Bucuresti, dupa intrarea in vigoare a noilor prevederi privind cladirile cu risc seismic ridicat, si a deschis alte patru unitati noi, astfel ca reteaua nationala a ajuns la 457 de locatii.

Decizia de inchidere a celor trei magazine a fost luata in urma intrarii in vigoare, in luna noiembrie, a noilor prevederi legale privind cladirile cu risc seismic ridicat (legea nr. 282/2015, care modifica Ordonanta Guvernului 20/1994, privind masurile pentru reducerea riscului seismic al constructiilor existente) si ca rezultat al evaluarii de catre autoritati a spatiilor in care functioneaza magazinele retelei Mega Image, scrie Mediafax.

Cele trei unitati inchise sunt Mega Image Marasesti - situat pe Bd. Marasesti nr. 4, sector 4, Shop&Go Covaci 14 - situat pe Str. Covaci nr.14, sector 3, precum si Shop&Go Grivitei 238 - situat pe Calea Grivitei, nr. 238, sector 1.

"Am luat aceasta decizie ca urmare a noilor prevederi legale prin care sunt luate masuri de urgenta pentru reducerea riscului seismic al constructiilor. (...) Pana la momentul noilor prevederi legale, magazinele au functionat in conformitate cu toate prevederile legale in vigoare si au detinut toate autorizatiile legale necesare desfasurarii activitatii", a declarat pentru MEDIAFAX vicepresedintele pentru marketing al Mega Image, Adrian Nicolaescu.
Retailerul a anuntat, luni, printr-un comunicat, ca a deschis patru noi magazine, doua in Bucuresti si doua in Ilfov.

Cele doua magazine din Bucuresti sunt situate in sectorul 5, pe Str. Elefterie, nr. 47-49, respectiv sectorul 2, pe Bd-ul Ferdinand I, nr. 58, se arata intr-un comunicat al retailerului. In Ilfov, cele doua magazine noi se afla in comuna Dobroiesti, sat Fundeni, si in orasul Otopeni.

Magazinele din sectorul 5 si comuna Dobroiesti opereaza in formatul Mega Image, iar celelalte doua in formatul mai mic Shop&Go.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea care cuprinde in prezent 457 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (209), Shop&Go (244), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanesti (2).

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia care opereaza in prezent pe trei continente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri