Din ce in ce mai multi manageri au inceput sa inteleaga cu adevarat acest aspect, iar investitiile in training-uri si alte beneficii care sa imbunatateasca munca angajatilor au crescut considerabil. Bunastarea celor care lucreaza alaturi de tine si pentru tine conteaza din ce in ce mai mult.

Tocmai pentru ca stim cat de mult reprezinta pentru o firma oamenii sai, La Fantana ii intelege pe deplin pe managerii care se tem sa le ofere angajatilor apa de la robinet.

Apa filtrata prin purificatoarele La Fantana nu mai este apa de la robinet, cu gust si miros de clor si cu alte potentiale pericole ascunse, pentru ca trece prin cele 4 filtre specializate:

  • Filtrul sediment care retine impuritatile cu diametrul mai mare de 1 micron precum nisipul sau rugina.
  • Filtrul pre-carbon, confectionat din carbon granular obtinut din coji de nuca de cocos, elimina clorul, solventii, pesticidele si alte substante chimice daunatoare din compozitia apei.
  • Ultrafiltrul inlatura cu o precizie de 0.01 microni microorganismele ramase in apa fara insa a-i afecta cantitatea de minerale.
  • Atunci cand trece prin filtrul de inalta calitate post-carbon, ultimul, apa isi redobandeste gustul natural si prospetimea.

In concluzie, apa de la robinet care intra in purificatoare are caracteristici variabile, dar apa care iese este o certitudine. Iar paharul de apa curata pe care il bea angajatul e inca un semn de respect si pana la urma de normalitate in relatiile dintre angajator si angajat.

Puteti sa va convingeti de calitatea apei prin experienta directa testand gratuit, timp de o saptamana, purificatoarele noastre.