ORESA, companie de investitii cu origini suedeze cu investitii semnificative pe piata din Romania, anunta schimbari la nivelul echipei sale de management, ca parte a strategiei de a creste focusul si angajamentul sau financiar pe termen lung pe piata locala. Laurentiu Ispir (foto), 37 de ani, care a lucrat ca Investment Officer si Investment Director al ORESA in ultimii 10 ani, a fost promovat Managing Director, si va coordona impreuna cu Cornel Marian activitatea fondului de investitii.

De asemenea, Vlad Tabacu, Investment Analyst si Officer pentru ORESA in ultimii 5 ani, a fost promovat Investment Director.

"Noua structura a echipei de management reflecta angajamentul in crestere al ORESA pentru Romania, obiectivele noastre pe termen lung si increderea pe care o avem in aceasta piata. Portofoliul nostru consta acum din cinci companii, cu o cifra de afaceri consolidata de peste 130 de milioane de euro si cu peste 1,000 de angajati. In urmatorii ani dorim sa continuam dezvoltarea acestor companii si sa facem investitii noi, care sa creasca dimensiunea portofoliului la 7-8 companii", a declarat Fredrik Stenmo, Presedintele Advisory Board al ORESA.

ORESA este activa in Romania din 1997 si a investit pana in prezent mai mult de 100 de milioane de euro pe aceasta piata, in companii precum LaFantana, Medicover, Credisson, Brewery Holdings sau Flanco. Portofoliul actual al ORESA cuprinde cinci companii: Fabryo-Atlas Paints, Somaco, RTC, Romanian Business Consult si Kiwi Finance.

ORESA a avut initial activitati in mai multe tari din Europa Centrala si de Est, dar in 2013 a decis sa intre si in Romania. ORESA si-a relansat de asemenea website-ul, astfel incat acesta sa reflecte noua strategie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri