Gabriel Selischi, membru al Directoratului OMV Petrom responsabil cu activitatea Upstream, va ocupa in cadrul grupului austriac functia de vicepresedinte senior responsabil pentru conducerea activitatilor OMV in zona Australasia.

"Faptul ca Gabriel Selischi a fost propus pentru a conduce operatiunile Upstream din zona Australasia la nivelul intregului grup OMV este inca o confirmare a valorii specialistilor romani din domeniul de petrol si gaze", a declarat intr-un comunicat directorul general al OMV Petrom, Mariana Gheorghe , conform Mediafax.

Locul lui Selischi in Directoratul OMV Petrom va fi luat, de la 1 aprilie, de catre germanul Peter Rudolf Zeilinger, care a detinut o serie de pozitii atat de management, cat si tehnice in cadrul grupului OMV, precum si in cadrul OMV Petrom, inclusiv pozitia de Director Domestic Assets al OMV Petrom in perioada 2008-2011.

Gabriel Selischi si Peter Rudolf Zeilinger vor lucra impreuna pentru a asigura o buna tranzitie, sprijinind, totodata, echipa Upstream a OMV Petrom in atingerea ambitioaselor sale obiective strategice de afaceri", se mai arata in comunicatul OMV Petrom.

Grupul austriac OMV detine 51,01% din actiunile companiei, Ministerul Energiei are 20,64%, iar Fondul Proprietatea 18,99%, 9,36% din titluri fiind tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti.

Sursa foto: stockphoto mania / shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri