Kumar Arun Prasad Singh va parasi combinatul siderurgic galatean la sfarsitul acestei luni, confirma purtatorul de cuvant al companiei, Dorian Dumitrescu, transmite corespondentul NewsIn.
Domnul Singh va iesi la pensie incepand cu data de 30 septembrie pentru ca a implinit varsta de pensionare, dar si pentru motive personale. Cererea de pensionare a fost aprobata deja de conducerea companiei, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al combinatului Mittal Steel Galati, Dorian Dumitrescu. Totodata, Dumitrescu a infirmat zvonurile potrivit carora directorul general K.A.P. Singh ar pleca la Londra, unde este concentrat intreg staff-ul de conducere al companiei. in ceea ce priveste persoana care il va inlocui pe Singh la conducerea combinatului galatean, Dorian Dumitrescu a afirmat ca deocamdata, nu e decis nimic.

Kumar Arun Prasad Singh a fost numit director general la Mittal Steel Galati la inceputul lui aprilie 2005, cand precedecesorul sau, Narendra Chaudhary, a plecat la Londra, fiind promovat pe pozitia de corporate director operatiuni si mentenanta al companiei. inainte de sosirea la Galati, K.A.P.

Singh a condus combinatul Mittal Steel Ostrava din Cehia. Singh are o experienta de peste 40 de ani in industria siderurgica, fiind, pana anul trecut, si director in cadrul Mittal Steel Polonia.

Mittal Steel, companie care apartine omului de afaceri britanic de origine indiana Lakshmi Mittal, detine in Romania patru combinate: Mittal Steel Roman, Mittal Steel Iasi, Mittal Steel Hunedoara si Mittal Steel Galati. Pe langa acestea, grupul este proprietarul operatorului portuar Romportmet Galati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri