Studio 20, specializat pe video chat, a incheiat 2015 cu o cifra de afaceri de aproape 3 milioane de euro. Afacerea Studio 20 cuprinde acum pe langa studioul pilot din Bucuresti, situat langa Gara de Nord, si doua francize: una in Cluj si una in Bucuresti, vis-a-vis de Guvern, in Piata Victoriei.

"2015 a insemnat pentru franciza Studio 20 un an de crestere peste asteptarile noastre. Este bine ca avem venituri consistente, iar nivelul taxelor platite catre stat se ridica la peste 1 milion de lei", declara Robert Vanderty, manager Studio 20.

Pentru franciza glamour Studio 20, 2015 a fost al doilea an de business, timp in care a deschis cele doua francize si a semnat pentru a treia care se va deschide in Vestul tarii in lunile urmatoare. "Conceptul de glamour in videochat a fost dificil de pus in practica, insa am reusit sa strangem in acest timp o echipa care acum numara 150 de modele in cele trei studiouri. O parte dintre ele au devenit in cursul acestui an adevarate vedete internationale ale industriei" declara Vanderty.

Ianuarie, luna cu Oscarurile industriei de entertainment din Las Vegas

Studio 20 a mers pentru a doua oara consecutiv in America la galele de decernare a premiilor GFY si AVN din Las Vegas pentru a primi distinctia "Best Licem Cam Studio of the Year". "Iar lucrurile au stat si mai bine, pentru ca Devious Angel a castigat AVN Favourite Cam Girl, poate cel mai important vot al fanilor din toata lumea, titlu castigat pana acum doar de modele din Statele Unite. Asa se explica si faptul ca modelele francizei Studio 20 au o medie de venit de 3 ori mai mare decat media castigurilor la nivel mondial in industrie, calitate in locul cantitatii este si va fi mereu abordarea noastra", declara Vanderty.

"Odata cu aceste premii, am demarat negocieri pentru deschiderea unei francize Studio 20 in America, chiar la Hollywood. Desi primele cereri din afara tarii pentru francize au venit din Ungaria si din Columbia, Los Angeles este in acest moment dat favorit ca locatie a primului nostru studio din afara Romaniei.", declara Vanderty.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri