O solutie eficienta pentru a avea in permanenta apa curata si buna de baut pentru angajati, cu un cost unic pe luna, indiferent de consum, este purificatorul de apa de La Fantana.

Purificatorul se instaleaza rapid la sursa de apa din retea, iar bateria de filtre se inlocuieste periodic si gratuit de catre tehnicienii La Fantana. In plus, purificatorul ofera instantaneu apa rece si calda.

Prin cele 4 filtre succesive de care dispune, purificatorul filtreaza apa din retea si ii restabileste gustul natural. Fiecare dintre cele trei filtre – filtrul sediment, pre-carbon si post-carbon – au roluri diferite in filtrarea si purificarea apei.

Filtrul sediment elimina si retine o parte semnificativa din agentii patogeni, in urma trecerii apei prin pori de dimensiuni reduse. Are capacitatea de a opri impuritati cu diamentrul mai mare de 1 micron, precum rugina si nisipul.

Filtrul pre-carbon este realizat din carbon activ granular obtinut din arderea cojilor de nuci de cocos. Inlatura din compozitia apei clorul, solventii, pesticidele si alte substante daunatoare. Cel de-al treilea filtru, ultralfiltrul, inlatura cu o precizie de 0.01 microni microorganismele ramase in apa fara insa a-i afecta cantitatea de minerale.

La trecerea prin filtrul post-carbon, apa isi recapata gustul natural si prospetimea prin eliminarea gazelor dizolvate si mirosurilor.

Puteti testa gratuit purificatorul de apa La Fantana, o saptamana, la birou. Completati acest formular si in 24 de ore un specialist La Fantana va va contacta pentru detalii.

Cu o experienta de 16 ani B2B in Romania, La Fantana asigura servicii de apa si cafea pentru 2,9 milioane de angajati si 35.000 de clienti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri