Dorina Badea, 34 de ani, este noul CFO al companiei Credex, compania de credit din cadrul grupului ALTEX.

Dorina a lucrat timp de 7 ani in cadrul grupului financiar Porsche Romania unde, in calitate de Director Financiar, a elaborat si a coordonat strategii financiare pentru companiile din cadrul grupului: Porsche Leasing Romania, Porsche Broker de Asigurare si Porsche Bank Romania.

Absolventa a facultatii de Finante, Banci si Contabilitate din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Dorina a urmat si numeroase cursuri de specializare si training-uri, printre care unul de 2 ani la Porsche Holding Austria si unul la Institutul Bancar Roman. In prezent urmeaza un curs post-universitar la ACCA- Association of Chartered and Certified Accountants.

Principalele sale atributii in cadrul Credex vor fi, printre altele, realizarea diagnosticului financiar, luarea deciziilor financiare si controlul financiar intern. Impreuna cu Directorul General, in cadrul sistemului informational-financiar, noul CFO Credex va angaja unitatea fata de institutii publice, institutii financiare, societati de asigurare si unitati economice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri