Brandul de cosmetice Melkior a deschis un nou magazin in Iulius Mall Timisoara, al unsprezecelea din lantul de unitati al retailerului pe plan local. Noul magazin Melkior se afla la parterul mall-ului si ofera produse de infrumusetare profesionale.

Melkior se adreseaza femeilor si propune o gama de produse de make-up si de ingrijire care curprinde farduri de pleoape, rujuri, mascara, fond de ten, creioane, pudra, precum si produse penru ingrijirea unghiilor, lacuri sau oja semipermanenta, rasina acrilica si ustensile profesionale, si nu in ultimul rand produse pentru par, sampon, balsam, masti nuantatoare si chiar ondulatoare, perii si masini de tuns.

In Romania, Melkior este prezent cu 11 magazine, dintre care opt sunt in Bucuresti, unul in Cluj-Napoca, unul in Constanta, iar cel mai recent-in Timisoara. Principalii concurenti ai brandului de cosmetice pe piata romaneasca sunt Flormar, Mac, Douglas si Sephora. Melkior are disponibil si un magazin online de produse de machiaj profesionale - melkior.ro, de unde se pot comanda toate produsele de make up disponibile si in magazinele fizice.

Reteaua de magazine Melkior apartine lui Alexandru Eram, sotul prezentatoarei Andreea Esca, care detine compania Sonya Mod. Aceasta mai cuprinde si o fabrica de de confectii la Galati, lantul de magazine Z pentru copii, o reteaua de distributie de produse cosmetice si cateva siteuri pentru copii.

Inaugurat in anul 2005 si extins in 2009, Iulius Mall Timisoara este cel mai mare mall din afara Bucurestiului, cu o suprafata total inchiriabila de aproximativ 70.000 mp si peste 330 de magazine, restaurante si cafenele.

Iulius Management Center, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania, a investit, anul trecut, peste 3,5 milioane de euro in reamenajarea anumitor zone din Iulius Mall Timisoara. Lucrarile, care s-au desfasurat in paralel cu cele la ansamblul urbanistic Openville, situat in imediata vecinatate, au fost finalizate recent.

Iulius Group, companie detinuta de catre omul de afaceri Iulian Dascalu, este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte comerciale din Romania, segment pe care mai activeaza Baneasa Developments, NEPI, AFI Europe sau Anchor Group.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri