Mars Romania, importatorul brandurilor de dulciuri Snickers, Twix sau Bounty, a decis sa retraga de pe piata locala cateva loturi de produse fabricate in Olanda. Reprezentantii companiei au declarat pentru wall-street.ro ca este vorba de o cantitate de 30 de tone de batoane, echivalentul a 15 paleti de marfa.

Mars Romania retrage de pe piata cateva loturi din produsele Snickers, Mars, Milky Way (miniaturi 8 g), respectiv pachetele Celebrations de 220 si 400 g, ca masura preventiva dupa ce o bucata de plastic a fost gasita in unul dintre aceste produse.

”Pana la aceasta data, Mars a primit o singura reclamatie de la un consumator, iar in Romania nu a fost inregistrata nicio reclamatie”, se arata in comunicatul companiei.

O decizie similara a fost anuntata pentru piata din Germania, unde sunt vizate loturile cu termene de expirare incepand din 19 iunie 2016 si pana pe 8 ianuarie 2017. Compania americana de ciocolata produce aproximativ zece milioane de produse zilnic la fabrica sa din Viersen, in vestul Germaniei.

"Mars Chocolate retrage in mod voluntar produse de ciocolata Mars, Snickers, Milky Way si Celebrations, dupa ce s-a gasit platic intr-un produs", a anuntat compania.

In Romania producatorul a raportat la nivelul anului 2014 afaceri de 213 milioane lei, potrivit datelor Ministerului de Finante.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri