Un cabinet de avocatura solicita deschiderea procedurii de faliment a CFR Marfa pentru un contract de reparatie periodica pentru vagoanele de marfa neplatit de operatorul de servicii de transport.

Vagoanele au fost reparate in perioada 24.11.-30.12.2015, iar valoarea reparatiilor se ridica la 470.580 lei (104.500 euro).

"Titularul initial al creantei a fost nevoit sa recurga la cesiunea drepturilor si obligatiilor ce ii revin din contract datorita faptului ca a inregistrat TVA, impozit pe profit si aferent salariilor la luna decembrie 2015, scadent la 25.01.2016, in urma operatiunilor comerciale desfasurate cu SNTFM CFR Marfa. (...) La data de 20.02.2016 a fost incheiat contract de cesiune de creanta intre Carmensimi Grup si Cabinet de avocatura Nichita Vlad", se arata in cererea casei de avocatura trimisa Tribunalului Bucuresti.

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat luna aceasta ca CFR Marfa nu va fi privatizata prea curand, dar compania trebuie restructurata si abia apoi vanduta, pentru a obtine un profit substantial pentru statul roman.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri