Retetele de cafea precum cappuccino sau latte machiato depind de calitatea spumei – creme de lapte folosita in prepararea lor. Nivelul de proteine din lapte, si nu cel de grasime, este cel care determina spuma densa si fina de lapte. Laptele de 1,5% grasime, cel mai intalnit sortiment in magazine, nu este potrivit pentru retetele de cafea pentru ca produce o spuma cu bule de aer care se descompune rapid.

Pe de alta parte, laptele de 3,5% grasime contine mai multe proteine, insa nu este agreat de cei care urmaresc un aport mai redus de grasime in alimentatie. De aceea, laptele Green este echilibrat pentru alimentatie, cu doar 1,5% grasime si un continut ridicat de proteine (3.6%), ceea ce il face ideal pentru a produce o spuma- crema densa si fina atat de necesara prepararii retetelor de cafea.

Laptele Green provine din productie autohtona, nu contine aditivi si nici organisme modificate genetic, nu necesita fierbere – este sterilizat prin ultra-pasteurizare si poate fi consumat ca atare. Totodata, laptele nu necesita fierbere si depozitare la rece inainte de deschidere si este potrivit pentru toate espressoarele echipate cu frother. De asemenea, laptele poate fi folosit si pentru consumul uzual.

Cu o expertiza de 17 ani in servicii B2B, La Fantana este liderul pietei de apa in sistem watercooler si purificator in Romania si in Serbia si detine cea mai importanta infrastructura logistica, cu acoperire nationala. Din 2014, compania asigura servicii integrate de apa si cafea pentru afaceri, intr-o formula completa: produse cheie si complementare, livrare, echipamente, service, igienizare si training de utilizare.