Cramele Recas are planuri ambitioase de extindere a retelei de distributie la nivel mondial, mai ales pe pietele europene si asiatice.
Planurile legate de piata europeana se refera la demararea unor contracte cu distribuitori pe doua piete mari, aflate intr-o expansiune continua: Polonia si Rusia.

Polonia va deveni in curand o piata de desfacere pentru vinurile Recas, in special pentru cele rosii seci, care se bucura de o deosebita popularitate in aceasta tara. Pe piata rusa exista comenzi ferme din partea partenerilor locali, cu prognoza de livrare pana la sfarsitul anului 2006. Vinurile care vor fi livrate fac parte din gamele Schwaben Wein si V-Drinks. Deocamdata aceste exporturi stagneaza, datorita noului sistem vamal EGAIS introdus de Rusia si care inca nu functioneaza la parametrii normali.

O colaborare recenta pe o piata europeana este cea cu un lant de magazine din Franta, pentru exportul vinurilor comercializate sub eticheta Ortolano. Acest contract este la inceputul derularii sale, estimandu-se vanzari semnificative pe aceasta piata.

Pe piata asiatica se afla in derulare numeroase contracte cu parteneri mai vechi, dar si cu colaboratori mai noi din China, Malaysia si Japonia. Pe piata japoneza vinurile Recas se vor vinde in noua lanturi de supermagazine, iar in China se poarta discutii avansate cu parteneri din regiunile Fu-Jian si Shanghai.

Piata asiatica este una deosebit de dinamica si de o mare importanta pentru noi. in urma participarii noastre la targurile de la Hong Kong si Shanghai am intrat in contact cu posibili parteneri de pe aceste piete, care s-au aratat foarte interesati de produsele noastre. Intentionam sa ne intensificam prezenta in aceasta regiune, unde se manifesta o crestere puternica a consumului de vin, declara doamna Elvira Cox, Director de Export la Cramele Recas.

Principalele piete de desfacere pentru Cramele Recas sunt Australia, Austria, Belgia , Canada, Danemarca, Germania, Hong Kong, Japonia, Corea de Sud, Malta, Marea Britanie, Rusia, Slovacia si Statele Unite.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri