Retailerul suedez de imbracaminte Hennes & Mauritz AB (H&M) va deschide, in data de 3 martie, primul magazin din Satu Mare, ajungand astfel la o retea nationala de 43 de locatii, anunta compania.

Noul magazin va fi amplasat in cadrul centrului Shopping Plaza din Satu Mare si va avea o suprafata de 1555 metri patrati.

La inaugurare, primii 50 de clienti ai noului magazin vor primi carduri de cumparaturi in valoare de 50 de lei. In plus, la fiecare 150 de lei cheltuiti, acestia primesc 20% reducere pentru intreaga achizitie.

H&M a inregistrat in Romania vanzari in crestere cu 40% in anul financiar 2015, la 1,796 miliarde de coroane suedeze (193,4 milioane de euro).

Hennes & Mauritz AB a fost fondata in Suedia in 1947 si este cotata la NASDAQ OMX Stockholm. Conceptul de afaceri al companiei este de a oferi moda si calitate la cel mai bun pret. Pe langa H&M, grupul include marcile COS, Monki, Weekday si Cheap Monday, & Other Stories, precum si H&M Home. Grupul H&M detine aproximativ 3.900 de magazine in 61 de piete, inclusiv pietele de franciza. In 2015, vanzarile grupului s-au ridicat la 210 milioane SEK (inclusiv TVA) si numarul de angajati a depasit 148,000.

Sursa foto: FiledIMAGE / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri